Lara Gerse / Huisarts in opleiding

Lara Gerse / Huisarts in opleiding

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lara Gerse en ik ben vanaf september 2022 werkzaam als huisarts in opleiding bij praktijk Eykmanplein. Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding en zal de komende maanden in de praktijk werken.

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Voordat ik aan de huisartsenopleiding begon heb ik op verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt, waaronder de Spoedeisende Hulp en Cardiologie. Ook heb ik met veel plezier een tijd in een ziekenhuis in Suriname gewerkt. Beging 2021 ben ik naar het mooie en leuke Utrecht verhuisd voor de huisartsenopleiding.

Huisartsgeneeskunde is een zeer afwisselend en divers vakgebied. Kinderen en volwassenen, kleine en grote problemen, denken en doen, spoed of juist de tijd. Samen met het feit dat je dicht bij de patiënt kunt staan, het contact met zowel patiënten als collega’s laagdrempelig is en de zelfstandigheid als arts maakt dit dat ik gekozen heb voor het beroep huisarts.Translate »
Call Now Button